Uredite toaletni sto

 

 

Nameštaj


Polazna tačka opremanja omiljenog kutka svake žene je nameštaj. Neophodno je da obezbedite neki sto, komodu ili policu koja će imati funkciju toaletnog stola, zatim nešto na čemu ćete sedeti i adekvatno ogledalo.

Na ceni su bili starinski stolovi od punog drveta sa velikim ogledalom i mnoštvom malih fioka izjedna, ali sasvim će biti u redu i da obezbedite jednu finu dasku koju ćete ofarbati po svojoj želji i dva držača kojim ćete tu dasku fiksirati za zid.

Za sedenje ćete možda odabrati udobnu fotelju, modernu stolicu ili tabure. Sve je stvar vašeg stila i budžeta koji ste planirali, a mogućnosti su beskrajne.

 

 

Trebalo bi da vam pri ruci budu nakit, pribor za kosu, šminka i parfemi. Parfeme postavite na radnu površinu kako bi vam bili na dohvat ruke. Ukoliko imate dovoljno prostora bilo bi lepo da prostor oplemenite fotografijom dragih osoba u lepom ramu.


Četku za kosu bi najbolje bilo da držite u fioci, osim ukoliko nemate adekvatnije mesto za nju u vidu neke neobične posude. U ovu svrhu može da posluži i draga šolja sa šaljivim natpisom. Čak nekoliko komada može stati u nju. Šnale, gumice i trake za kosu, ukoliko ih koristite, je najbolje da držite u jednoj kutiji, kako bi bili složeni a opet lako dostupni.


Nakit možete držati u kutiji ili okačen na držaču. Pročitajte više o Mestu za odlaganje nakita! 

 

Šminka


Specijalne kutije za make-up četkice se kod nas na tržištu ne mogu lako naći. Osim toga, ovo je veliki izdatak, a može se dogoditi da vam te četkice ne odgovaraju, pa ni to nije najsrećnije rešenje.

 


Ukoliko, iz nekog razloga, ne možete da sebi priuštite posebnu profesionalnu kutiju sa četkicama za šminku, dobro će poslužiti alternativa u vidu neobičnog držača četkica za zube. Stavite u njega vaše omiljene četkice i uvek će vam biti na dohvat ruke.

 Na centralnom delu stola postavite veliki set šminke ili neseser sa šminkom, ali tako da imate prostora da ga otvorite, a ne srušite ono što stoji iza. Bitno je da na to mesto na stolu bude podjednako dobro osvetljeno kao i vaše lice pred ogledalom, kako ne biste pogrešili pri izboru boja.


 

 

Stavite papirne maramice, da vam budu negde pri ruci. Dobar izbor je i dekorativna kutija, koju možete uklopiti sa još nekim detaljima u tom delu sobe.

 

 

Photos via Polyvore

Save

Booking.com