Do skoro sam pravila isključivo onaj tradicionalni recept za plazma tortu sa „fantom“ koji valjda svi znaju i letos kod Sandre „Ko to tamo“ vidim neke plazma kocke koje su me danima ...

Priznajem, ako zamišljam idilične večere, to bi uvek sadržavalo momenat kako klinci sa zadovoljstvom jedu neke mafine, projice i slično.U stvarnosti, te akrobacije u kuhinji mi najteže idu - po ...

Ovo nije baš onaj petominutni smuti da prospi kolač, kao što ja volim. Mada nije ni potpuno hlebast. Dovoljno je čokoladan da ga deca baš vole (kod mene 3 od 3, što je baš uspeh),  ali nije ...

Sezona je sremuša. Dok neki još ne znaju šta je sremuš ili divlji beli luk, ima onih koji uveliko uživaju u lepoti njegovog ukusa i zdravstvenim benefitima koji su brojni. Sremuš – divlji ...

Tradicionalno pravimo više vrsta keksa za novogodišnje praznike – najčešće „Cookies“, raspucance, vanilice, tutku i medenjake. Prošle godine smo počeli i sa pravljenjem keksića za ...

KOH U poslednje vreme često se jede kolač „Tri leće“ kao svojevrstan ozbiljan specijalitet. Ovo je kolač koji potiče iz Južne Amerike, a jednostavnija srpska verzija i svojevrstan ...

Tokom uskršnjeg posta, a i inače, ovaj kolač vam može poslužiti kao brzinsko rešenje za desert i nešto slatko za iznenadne goste. Važno je da nema dodataka masnoće, pa je prigodan i tokom ...

Verujte mi da sam bila ubeđena da ovaj kolač ne može da uspe kada sam ga prvi put pravila. Krenula sam potpuno skeptično, a ispalo je odlično. Ne znam zašto se nikada ne setim da ga pravim ...

Najjednostavnije šnicle od mlevenog mesa Iskrena da budem, ne znam zašto se ove šnicle zovu kineske i da li zaista imaju neke veze sa kineskom kuhinjom, tek nama su veoma često na repertoaru ...
Opširnije: Kineske šnicle
Load More