Radionica dečje psihodrame – Priča o vili

Radionica dečje psihodrame – Priča o vili


“Priča o vili” otvara novu sezonu radionica dečje psihodrame koje pomažu psihičko-emocionalnom razvoju deteta.  Termin prve radionice za uzrast 5 i 6 godina, čevrtak, 15. septembar u 17:30h.

Radionica dečije psihodrame su mesto gde deca ulaze u drugačiji svet, u svet gde je sve moguće. Mogu da se pretvore u mađioničara, kralja, viteza…da uzmu bilo koju željenu ulogu.

Osmišljavanje i oblačenje kostima dodatno podstiče dečiju maštu i uživljavanje u odabrane uloge. Deca automatski doživljavaju da oni sami kreiraju događaje, režiraju prostor i okruženje. Metoda pokret-akcija-katarza je doživljaj koji je u stanju da da koriguje, leči ranije doživljaje.Radionica dečje psihodrame

Radionice su pogodne za uzrast od 5 do 11 godina. Odvijaju se u grupama od 3 do 5 članova. Grupe čine deca ujednačena po uzrastu. Susreti se odvijaju kontinuirano, sa dinamikom od jednom nedeljno u trajanju od 60 minuta. Jedan ciklus radionica sastoji se od 10 susreta.

Radionice vode sertifikovani voditelji dečije psihodrame: Maja Antonić i Maja Muždeka, psihoterapeuti.
 

    Mesto održavanja: “Priča o vili”, Zmaja od Noćaja 9, Beograd

    Cena: 1500 dinara po terminu

    *U cenu ulaze savetodavni sastanci sa roditeljima

    Prijava je obavezna na telefon 0606684389 ili Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.“Priča o vili” je centar za pružanje sveobuhvatne stručne podrške detetu i porodici. Svaka promena i nova životna faza neminovno utiče na funkcionisanje porodice, samo je pitanje kako će se porodica na tu promenu adaptirati.

Naš ljubazni tim sa ogromnim iskustvom i znanjem je tu da unapredi vaše porodično funkcionisanje i da svakom novom članu pruži osećaj sigurnosti i podrške.

www.pricaovili.rs

Save

Save

Save

Save

Booking.com